Nicecream + opskrifter

Vegansk karryret m. kikærter & korriander

12230789_537187576438970_1744774399_nDe sidste to uger har jeg spist vegansk og jeg har derfor også støvsugey nettet for veganske opskrifter. Med lidt inspiration fra diverse Pinterest opskrifter fik jeg lavet en skøn karryret med kikærter og koriander. Jeg har gjort retten så simpel som muligt, så den ikke tager længere end 20-30 min. at lave.

(3- 4 serveringer)

  • 1 løg (tyndt skåret)
  • 1 tsk karry
  • 1/2 tsk gurkemeje
  • salt og peber (efter smag)
  • 1 dåse Kavli økologiske kikærter (420 g)
  • 1 dåse Santa Maria Coconut Milk (light) (400 ml.)
  • 1/2 bundt koriander

 

Steg løgene ved høj varme på en dyb pande, eller en gryde, indtil løgene er bløde.

Tilsæt herefter karry, gurkemeje, salt og peber, sørg for at løgene er dækket af krydderierne.

Dræn dernæst kikærterne og tilsæt dem til panden.

Skru ned for panden til medium varme og steg kikærterne i 2 minutter.

Tilsæt dernæst kokosmælken og rør godt rundt i retten og lad den simre i 8-10 minutter eller indtil, at retten er blevet en smule mere tyk og cremet.

Toppen retten af med koriander og servér evt. med couscous, kartofler eller ris.

 

Love Sarah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicecream + opskrifter