Nicecream + opskrifter
Jeg har efterhånden opbygget en hvis kærlighed til ”nice cream” og jeg har efterhånden prøvet forskellige slags. Til dem som ikke ved hvad nice cream er, så er det ganske enkelt frosne bananer, som er blendet, indtil man får en cremet is. Det er simpelt at lave, og så undgår man alt det unødige fedt fra flødeis, som vi kender det.
Jeg må dog indrømme, at hvis det ikke var for min foodprocessor, så var det nær en umulighed for mig at lave! Når man arbejder med frosne bananer, så kræver det en blender eller en foodprocessor, som har kraft nok til blende bananerne således, at man ender med cremet is. Nedenunder er opskriften til tre slags af mine ynglings nice cream.
Alle opskrifter har det tilfældes, at 2 frosne banananer (i skiver) bliver blendet, evt. med lidt mandelmælk.
Nicecream m. kakao, hindbær, nødder & sukkerfri chokolade
- 2 frosne bananer (i skiver)
- (evt. lidt mandelmælk)
- 2 spsk. kakaopulver
- 6-8 hindbær
- 1-2 spsk. hakkede nødder
- 35 g. Nellie Dellies Dark Chocolate 70% kakao (smeltet)
Blend bananer og evt. mandelmælk og tilsæt herefter kakaopulver. Pynt med hindbær hakkede nødder og smeltet chokolade.
Nicecream m. lakrids swirl & granatæble
- 2 frosne bananer (i skiver)
- (evt. lidt mandelmælk)
- dr. oetker liquorice sauce
- 1 spsk. granatæblekerner
Blend bananer og evt. mandelmælk. Pynt herefter med lakridssauce og granatæblekerner.
Nicecream m. rødbede, hindbær & kiwi
- 2 frosne bananer (i skiver)
- (evt. lidt mandelmælk)
- 3 spsk. rødbedesaft
- 10 hindbær
- 1/4 kiwi i tern
- 1 tsk. æblekagerasp
Blend bananer og evt. mandelmælk tilsæt herefter rødbedesaft og hindbær. Pynt med kiwi og æblekagerasp
Jeg håber, at i vil give jer i kast med nogle af opskrifterne.
Love Sarah
Ingen kommentarer endnu